Summa sidvisningar

torsdag 4 februari 2010

Hudik o tillbaka...

Idag har jag o mor min åkt hudik o tillbaka.. suck.. fick ju munsår igår o svällde upp i ansiktet (halva).. så då fick jag åka till öron näsa hals mottagningen.
Å i de väglag o väder de va så var de nog inte kul att köra... jag fick inte köra i mitt tillstånd tyckte mor min så.. bara att göra som hon säger.. vi är nästan lika envisa hon o jag.
Väl på sjukhuset så gjorde de inte så mycket... bedövade näsan o kikade med nån slang i svaljet :( fy fasiken va jäkla illa de va! o läkaren han ska vi inte tala om!! Jag har inget emot utländska läkare men har haft nån nu o då o den här gjorde inte mitt tycke om utländska läkare bättre! han va hårdhänt o inte nå smidig alls! Men man ska inte dra alla över en kam! jag har haft en bra utländsk läkare oxå så de så!
Vart iaf ett par piller burkar rikare... o fick starka smärtstillande tabletter! va jag nu ska ha dem till!? för jag har ju inte ont!! Men ja de får väl åka i soporna då!
Men de är läskigt hur lätt han bara skrev ut så starka tabletter utan att fråga ordentligt o så! Jag hade ju kunnat varit tablett missbrukare tex! Men nu är ju inte jag det men ändå.. de kanske borde kolla lite mer innan de bara skriver ut starka läkemedel!
Nu är jag iaf piggare! de är skönt..
I helgen kanske de blir Bollnäs en sväng. Kolla till Mizzie... för brorsan ska jobba.

Nä nu så...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar