Summa sidvisningar

söndag 8 mars 2009

Trevlig lördag..

Gårdagen va trevlig, vi va med jens o sofie o kollade på en lägenhet här i Gävle. De ska flytta ihop. Sen va vi allihopa och teemu till valbo, va på mio o kollade möbler. Hittade ett jätte fint köksbord med stolar till för bara 4500!! VILL HA! de va jätte snyggt!! men man får väl köpa nå sånt nytt i framtiden.. då plånboken är lite tjockare. Sen va vi på ikea o gina o hm bla o tittade lite.
Kvällen tillbringade vi hemma hos teemu, vi åt korv i ugn o spelade Trival pursuit. Vi tjejer vann första omgången. Sen gick karlarna ut på interpool o jag o s gick hem o sov.
Vi vaknade obakis idag vi tjejer iaf =) killarna är nog inte fullt så pigga... hehe. Men trött är jag! de var en trevlig men påfrestande dag igår. Så idag blir de nog mest lugnt. Frida o perra kanske skulle titta in en sväng senare på väg hem till sthlm igen.

Nu ska ja ta de lugnt!! men måste kolla om de kanske finns en tvätt tid idag helst... har ju inga underkläder... undrar vart alla de har tagit vägen! HM.

Trevlig söndag på er!! =)

1 kommentar:

  1. Bra att helgen var trevlig. :-)
    Jag har sett annonser där folk söker jobb men det är inte ofta man ser såna.
    Hoppas du får tvättid idag. Inte kul att gå utan trosor. Du vet att det finns de som är pälsdjursallergiker... (tänker på en oss närstående person) så det är bäst att ha trosorna på.
    Kram.

    SvaraRadera