Summa sidvisningar

torsdag 5 mars 2009

Glöjmer!

Jag SAKNAR Glöjmer!! hmmm... buhuu... va in på ready teddys hemsida o kollade på bilder o insåg att jag saknar Glöjmer!! Han skulle kunna få bo här på balkongen ;)

Vi va iaf o åt lunch med jens på stan idag, åt en sallad med kräftskärtar o nån får ost röra o avokado o bulgur i. Den va go.. om man tar bort avokadon då! Sen åkte vi o handla.

Ska man vara tvungen att flytta till en ny stad igen för att få jobb!? Hittade några jobb åt killen nu när ja var inne o kollade på ams.. de fanns ett i huddik o ett par tre st i falun/borlänge. Men ja satt o undra.. finns de inga jobb som jag kan söka? som jag kan ha en chans att få!? hm. Förra månaden så sökte ja ca 7 jobb.. denna månad har ja bara sökt 2 än så länge, o ioförsig så är de ju bara början av den här månaden men ändå.
Kom på en ide... eller... a iaf man kanske skulle sätta in en annons i tidningen en jobb ansökan! företag sätter ju ut annonser när de söker folk, varför skulle man inte kunna sätta ut en annons själv!? en jobb sökes annons! Va tycker ni om de?

Trevlig Kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar