Summa sidvisningar

måndag 2 mars 2009

Tråkigt

Sitter här i soffan o surfar... söker jobb... har sökt jobb på K-rauta sommar jobb men de är ju alltid något om man får det! =) hoppas. Försökte söka inom vården oxå men de går ju inte att lägga in ett nytt cv på deras sida så då kan man ju inte söka nå jobb hos dom så då va ja tvungen att maila dem o tala om det för dem och förhoppningsvis så fixar de det väl snart.
H ligger här bredvid i soffan o sover... fattar inte att han kan sova nu när vi sov så längen eller ja till halv 10. Men men han vart väl trött efter helgen.. ehh he.
Börjar bli nådigt uttråkad! På fredag ska ja på ams iaf o kolla in nån utbildningsmässa, hoppas de har något vettigt att erbjuda. Jag skulle vilja läsa matte a och engelska b. NU! men enligt komvux så kan man nte göra de förns i höst o då får man tydligen söka i augusti.

Har låtit håret självtorka idag... sa till H, kolla va lockig ja blir, eller ja... H sa: Ja äre du som är goldenlocks? hehe. Men de ser faktiskt rätt ok ut den här gången de fått självtorka o utan att ja har plattat håret. Bara luggen som ja skulle behöva fixa till lite.
Alltså.. har ingen vidare lust till att göra något heller.. fast egentligen så har jag nog det men vet inte vad jag ska göra. Skulle haft jäst hemma, då hade ja kunnat baka!.. åka o köpa kanske!? är lite sugen på semla! fast mammas semlor är godast! det mesta mamma gör är gott =) mammas mat är alltid bäst ju!
Nä... hitta på något att göra kanske! åka på dollar hehe eller rusta!? jaaaa men då får ja nog åka själv, H är inte så mycket för de där affärerna.

Ha en trevlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar