Summa sidvisningar

söndag 12 maj 2013

Igår..

Igår  var vi upp till mamma och pappa C, tvättade bilen riktigt ordentligt och vart bjudna på goan mat och fika. Potatisgratäng och grillad entrecout (eller hur de stavas), chokladrutor och negerbollar och såklart kaffe.
Mätta till tusen i en skinande ren bil åkte vi hemmåt och stannade till en sväng hos svärmor och K för att visa upp vilken ren bil vi har och för att kolla på deras nya bil.
Svärmor tycker om att så och odla egna blommor och grönsaker och har ofta hela vardagsrummet fullt med blommor på vårkanten innan de kan ställas/planteras ute :)
Fick med oss en tomat planta och en gurkplanta hem som jag ska plantera om och hoppas att jag lyckas sköta dem så de blir nå tomater och gurkor på :)

Idag donar vi lite och slappar. Ikväll åker T mot Stockholm på jobb och jag ska på födelsedags fika hos A och L. Plantera om de där plantorna borde jag göra med.

1 kommentar:

  1. Tack för besöket. Alltid lika glädjande då ni kommer!
    Det stavas entrecote. :-)
    Kul med nya plantor. Hoppas du lyckas få dem att överleva så du får egna små tomater och egen gurka i slutet av sommarn. De brukar kräva en hel del vatten såna där plantor.
    Ha så mysigt på födelsedagsfikat.
    Kramen.

    SvaraRadera