Summa sidvisningar

söndag 2 mars 2014

Fixas och donas..

De här med flytt är både spännande, roligt och väldigt förväntansfullt! Men igår slog det mig, va drygt de är att rensa! och sen ska vi packa. Men de blir roligt att packa upp och få göra fint så de ser jag framemot och egentligen passar allt detta mig perfekt för jag älskar att planera, fixa och dona :)

Igår rensade vi äckelskrubben, den är äcklig för att de bor silverfiskar där, men nu är de gjort och den är i stortsett tom nästintill på de två sopsäckar som står där med bortrensade grejjor som ska till tippen.
Mitt i allt rensande inser jag att vi behöver två kartonger och då svärmor med sambo skulle intill stan så tar de med åt oss.
Väl inne med lådorna så tar jag tag i ena och börjar vika upp en sida och bokstavligen skriker då jag ser en massa av något som kryper under fliken. Slänger ut kartongen i trapphuset och svär. Jag som hatar små kryp! Mumlan vart överlycklig då de var övervintrade slöa spyflugor! sen sprang hon runt i hallen på jakt och miade (mjauade).
Jag bara står och ser på lyckan hos katta då T kommer up från förrådet och frågar om jag hittat en silverfisk? berättade om lådan och han fick ta med sig den ut till soporna på engång.
Sen jagade både karln och katten trötta spyflugor.

Men nu är de klart! skrubben är gjord och va skönt de känns! :)

Idag ska resten av lägenheten städas för kanske de snart kommer folk och vill titta på den.

Ha en fin söndag!

1 kommentar:

  1. Ja att rensa och packa är inte det roligaste men när allt det är gjort och flytten är gjord så är det härligt att packa upp allt och ställa in i rena skåp och planera och dona och veta att man har med sig bara det man vill ha kvar. :-)
    Kul för Mumlan att få jaga lite. ;-)
    Kramen.

    SvaraRadera