Summa sidvisningar

tisdag 4 maj 2010

Äppel paj

Har varit riktigt huslig i 2 dagar nu! igår städade jag som en galning här hemma, men de behövdes verkligen.. sen är de väldigt skönt när man är klar och ser de fina resultatet =)

Idag har jag donat lite oxå och bakat en äppelpaj.. ska snart få fika främmande, G och små grabbarna kommer.

Igår lämnade jag tillbaka bilen... Saknar Bilen!! buhu... ;) det har varit väldigt skönt och framför allt bekvämt att ha bil veckan som varit. Och tur va de kanske att jag hade bil just förra veckan då jag knappt orkade gå upp för trapporna till lägenheten, förkylnings astman har lagt sig nu och jag orkar göra de vanliga igen utan att flåsa ihjäl mig och jag slipper ta brikanyl för att kunna andas bättre. Så nu är jag fit for fight igen =)

I lördags åkte jag och Greta och lille T till Valbo för att shoppa, eller jag shoppade och greta följde med som smakråd :p
I valbo mötte vi upp med A och A och deras lille H. Vi sprang runt på ikea och en massa klädaffärer, de va väldigt längesen jag handlade så mycket solm jag gjorde då, men jag gjorde några klipp på både kläder och en spegel :)
Nu ska jag bara se till att få upp spegeln oxå.

De finns människor som förgyller ens dagar :) vilken känsla de är att ha mött såna människor.. de förgyller ens dag på olika vis.
Glad :)

Nä nu kommer fika främandet snart, sen ska jag iväg och jobba.
Har bara två dagar kvar till lång helg, Längtar! och så på lördag så ska de antagligen bli tjej middag här hemma :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar